perjantai 29. huhtikuuta 2022

🎈 Vappu tulossa

 Hyvin raikas ja melkein viiltĂ€vĂ€ ilma oli aamulla kun kĂ€vin katselemassa millaista jĂ€lkeĂ€ oli eileniltaisen Tapparan voitto  bileet olleet. Mutta yllĂ€tys yllĂ€tys, roskia ja pulloja, purkkeja ei nĂ€kynyt. Olipa kaikki roskat siivottu, yleensĂ€ Koskipuiston roskisten ympĂ€rykset ovat tĂ€ynnĂ€ kaikenlaista roskaa. Hienoa.

Eilen nÀin ensimmÀiset orvokit jotka oli istutettu isoihin astioihin, silloin oli aurinkoa ja kovasti tuuli tuiversi vastaistutettuja kukkia

Sitten oli pakko kÀydÀ nÀmÀ luonnonkukatkin katsomassa ja kuvaamassa

Eilen oli myös kylmÀ ja pilvinen pÀivÀ. Satoi luntakin vÀlillÀ.
 
Kuvasin tÀnÀ aamuna HÀmeensillan Pirkkalaisveistokset,
Suomen neito ja ErÀnkÀvijÀ

 Veronkantaja ja Kauppias

jotka on puettu Tapparan paitoihin. Yksi paita jo oli ehditty varastaa, mutta lehdessÀ oli kaunis pyyntö sen palauttamisesta ja niinpÀ Kauppias sai paitansa takaisin :)

TĂ€nÀÀn on sitten viralliset juhlat keskustassa Tapparan mestaruuden kunniaksi. 
EnpÀ nyt ole menossa luultavasti

Tuskinpa erityisemmin vietĂ€n🎈🎉🎈 Vappuakaan, en tiedĂ€ ostanko munkkejakaan. EiköhĂ€n tuo mene viikonloppu tutkaillessa mitĂ€ pakkaan ja mihin.
Kaikesta huolimatta
HyvÀÀ vappua!

3 kommenttia:

  1. Hyisen kylmÀÀ, mutta eiköhÀn se tÀstÀ vielÀ lÀmpene.
    Mukavaa vappua sinulle!

    VastaaPoista
  2. ViileÀÀ vappua :) ja iloista pakkaamista.

    VastaaPoista
  3. VappusÀÀtÀ olemme nÀhneet pitkin Suomea vaihtelevaa on! Eilen satoi lunta Kajaanista Kuopioon saakka. Matka Kuopiosta Lahteen oli aurinkoinen ja tiet olivat sulat. Saa nÀhdÀ,millaiset ovat sunnuntain sÀÀt. LÀhdemme ajelemaan takaisin kotiin. HyvÀÀ vappuviikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista