keskiviikko 24. elokuuta 2022

Metsän reunassa

Tuolla kun ajelen pyörällä pitkin teitä, niin mieleen tulee monia asioita. Mietin tehdä postauksen niistä ja kirjoittaa ne ranskalaisin viivoin tänne, mutta kun alan kirjoittaa postausta, enpä muista mitä meinasin kirjoittaa. Muistin vain ne ranskalaiset viivat :D

Eilen kävin taas kaupungissa, vaikka ei ollut mitään asiaa oikeasti, kunhan ajelin kun oli niin hyvä ilmakin. Oli vielä jälkiä rokkijuhlista, lasinsiruja ja eriteläiskiä kaduilla. Ehkä ne ovat puhdistuneet viimeöisessä rankkasateessa.

Pysähdyin vähäksi aikaa haistelemaan metsän tuoksua pyörätien reunaan

Ei ole tullut mentyä metsään edes etsimään marjoja saati sieniä.

 
 Tässä on pari asiaa mitä meinasin kirjoittaa, kirjoitan loput sitten kun ne tulee mieleen
 
 -tämä on roskien keräystä harrastavalle oikein unelmapaikka asua, roskia nimittäin riittää tälläkin kylällä
 
 - roskista puheenollen siellä täällä tiellä, keskellä, reunassa, pystyssä tai pitkällään olevat sähköpotkulaudat ärsyttävät, että tekisi mieli potkaista, mutta en potkaise koska voi mennä varvaskin poikki. Niitä on jokapaikassa, joskus enemmänkin.

-minulla on tölkkinäkö, kun kävelen päivittäin lenkkejä, niin näen jo kaukaa tyhjät tölkit maassa, valitettavasti en näe onko ne pantillisia vai ei. Mutta metallit ei kuulu luontoon...Aina on oltava muovipussi taskussa....

Tänään vein taas tölkit kauppaan ja sain maitolitran, jee 

 - viimeaikoina pyöräillesä on myös ruhjottuja polkupyöriä ollut siellä ja täällä enemmän kuin ennen, jopa niitä on viskottu järveenkin...

-
jatkan sitten kun tulee mieleen...9 kommenttia:

 1. Minä en ole juurikaan vuosiin pyöräillyt, mun liikunta on koiran kanssa kävelyä. Joskus aikoinaan ajelimme isännän kanssa pitemmän lenkin, ja mulla tuli polvet niin kipeäksi (ja tein silloin vielä sijaisuuksia päiväkodissa), niin meni jotenkin maku pyöräilystä..ei ole enää huvittanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se käy jalkoihin kun aloittaa pyöräillä. Eikä autotien varressa tee mieli ajella pyörällä, jos ei ole pyörätietä tai edes levikettä tms, se On vaarallistakin
   Melkeimpä siitä asti kun opin lapsena ajamaan pyörällä, se vaan tuntuu niin mukavalta. Kun ei ole autoa, niin on mukavampi kuljettaa ostoksetkin pyörällä, kuin kävellen. Oon jo miettinyt miten käy kun lunta tulee, eikä voi pyöräillä.

   Poista
 2. Ihania metsäkuvia! Mukavaa elokuun loppupuolta Emilie!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tekis niin mieli päästä joskus ihan oikeasti metsään, vaikka marjaan, näin luonnon päivänä etenkin.

   Poista
 3. Olen kuullut putkinäöstä mutta tölkkinäkö lienee harvinaisempi :D
  En ole kesällä mennyt metsään minäkään, kun aika kuluu järvessä. Vielä ehtii sieniä katselemaan.

  Sattuikin, että minulla on huomenna silmälääkäri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä riippuuko se laseista, on vasta uusitut lasit :)
   Toivottavasti sujui silmälääkärissä käynti hyvin!

   Poista
 4. Kiitos sinulle, että keräät tölkit kierrätykseen. Luulisi, että tölkeistä saatu pikkuraha muksuille ja teineille kelpaa, vaan sinne ne tölkit nakataan pientareille. Kuten karkkipaperitkin. Eikä ainoastaan nuorilta. Kyllä aikuisetkin osaavat sotkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet vie nykyisin kyllä tölkkinsä ja kyllä niitä kerätätäänkin, voi olla jollekin oikeasti tarpeen.
   Kerään kyllä roskiakin, etenkin muoviroskat ärsyttävät. En tiedä tonkiiko joku lintu tms niitä roskiksesta vai jätetäänkö ne oikeasti lähelle roskista vaan maahan, luontoon, rannalle yms. Onko niin vaikeaa laittaa sushialustat sinne roskalaatikkoon? Isompiakin roska-astioita on muutaman askeleen päässä, jos lähin on täynnä. Enkä nyt tarkoita mitään festarialuetta tai -aikaa.

   Poista
 5. Täällä on sen verran pullonkerääjiä liikkeellä, ettei oikeastaan koskaan törmää tölkkeihin.

  VastaaPoista