torstai 30. elokuuta 2012

Valkoinen ruusu

Kerkesipäs vielä viime keväinen äitienpäiväruusu kukkimaan :)
Edellisvuotinenkin tummanpunainen ruusu aloittelee myös kukkia. Ne olivat kesän ruusuangervoiden alla, joka sekin kai viivytti niiden kasvua. Ja tämä kylmä kesä myös.


Tänään oli taas hieno aurinkoinen vapaapäivä. Heräsin jo aamulla pihatouhut mielessä
Mansikkamaalta leikkelin pois hirmuisen määrän rönsyjä. Todella ahkera kasvattamaan rönsyjä nuo minun keväällä ja viime syksynä istuttamat Kaunotar- mansikantaimet.
Niistä olisi kyllä voinut istuttaa ison mansikkamaan. Mutta kompostikasaan menivät.
Istutan niitä kyllä jonkinverran uuteen penkkiin, en tänään kerennyt vielä.

Monta tuntia meni asioilla käydessä. K-Raudasta löysin halpoja kukkasipuleita. Nyt haluan ostaa vaihteeksi punaisia tulppaaneita, keltaista on mun kevätpihalla jo tarpeeksi...

Noiden lisäksi ostin vielä toisesta kaupasta vaaleanpunertavia matalia kerrottuja tulppaaneita, Gesneriana.

Nyt täytyy lähteä seuraamaan keskustelua uudesta Vanhustenhoitolaista.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. :) Kiitos vaan, sellainen tavan halpa miniruusu. Mutta kun en voi laittaa roskiin, niin laitan ne aina keväällä johonkin penkkiin, niin kasvakoot jos haluavat ;) tai sitten ei...

   Poista
 2. Mulla onmyös Kaunotar-mansikkaa ja tekee kyllä ahkerasti rönsyjä. Joihinkin paikkoihin olen siirtänyt näitä rönsyjä ihan maanpeitekasviksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ainakin yritän, että ei mansikkapenkit tureudu rönsyihin. Mutta ihan totta, voisihan niitä istutella tuonne pitkin omaa lepikkoa, mukava sieltä sitten tehdä "mansikkalöytöjä" :)

   Poista