sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Hankintoja

Eilen aamulla kävin vielä kuvaamassa viimeiset kuvat tänä syksynä kukkivista kukista.
Tänään yritin sitten opetella tekemään kollaasia niistä.


Hitsi kun unohdin laittaa siihen vielä sormustinkukankin. Jos kerkiän niin lisään sen vielä.

Sitten läksimme käymään huutokaupassa. En olekaan aikaisemmin käynyt sellaisessa, jossa myydään kaikenlaista pikkutavaraa. Läksin sinne vähän vastentahtoisesti, koska olisi ollut muutakin puuhaa lauantaipäivälle.
Melkeimpä voi sanoa,että taisin taas hurahtaa pikkasen :) Siellä olikin ihan viihdyttävää, huutaa piti aika nopealla tempolla ja meklari napsutteli huutoja pikaisesti. Hinnat jäivät ilahduttavan alhaisiksi. Kyllä harmittaa kun ei menty tarpeeksi aikaisin paikalle, jotta olisi voinut tutustua myytäviin esineisiin. Eihän niitä salin perältä kunnolla nähnyt, mutta Jotain tuli kuitenkin hankittua.


Muutama kupariesine, muutama kristalliesine ja riekko, kuvasta puuttuu vielä Arabian pieni "kultainen"kermakko ja sokerikko ja keltainen kukkamaljakko. Eilen ja tänään sitten olen etsinyt netistä noille hintoja. Ainakin joitain noista myydään netissä ihan ilahduttavalla hinnalla :)


Siniset seinälautaset eivät tuntuneet kelpaavan ostajille, joten saimme nämäkin pilkkahinnalla. Olivat aivan kuin uusia laadultaan.
Taidanpa lähteä seuraavankin kerran vastaavanlaiseen huutokauppaan.

2 kommenttia:

  1. Huutokaupasta tekee kyllä välillä kivoja löytöjä :)

    VastaaPoista
  2. Hienoja löytöjä sait huudettua. Minäkin olen ollut vain yhden kerran elämässäni huutokaupassa ja se oli kyllä hieno elämys. Meklari oli varsinainen sanamestari ja huudettavana oli isomman talon vanha irtaimisto, osittain todellista antiikkia. Mitään en huutanut, mutta jännittävää oli seurata muiden huutoja.

    VastaaPoista