torstai 17. syyskuuta 2020

Syysmyrskyä

Aamulla läksin kävelylle, kun ei näyttänyt vielä kovasti tuulevan. Mutta kyllä se vaan puhalteli pohjoisesta. Mietin että ei uskalla puistoihin mennä, joissa on vanhoja puita, kun ei niistä koskaan tiedä kaatuvatko tuulella. Hämeenpuistossakin on liian isoja puita välillä, jotka vois revetä.

Tiistaina eli toissapäivänä taas satutin kummallisesti kylkeäni, vaihteeksi oikealta puolelta. Jotenkin vaan kumarruin katsomaan onko pyörän kumissa ilmaa ja naps, kyljessä napsahti. Jotenkin vaan ottaa aivoon, miten helposti voikaan tulla kipeä. Olenko liian kipuherkkä ? Miten jos oikeesti kaatuu vaikka pyörällä tai joku törmää. Voi olla todella Kipeää!
Eilen kävin vaan kaupassa ja kävelykin koski joka askeleella kylkeen ja tuntui ettei pysty hengittämään. Uskon kuitenkin, ettei tämä niin vakavaa ole että lääkäriä tarvis. Viime syksynä kun oikeasti kaaduin, oli vielä kipeämpi ja kävin lääkärillä, eikä ollut murtumaa. Eli särkylääkettä vaan.  Voin syödä sitä itekki ja voidella voltarenilla.

Kumma kun yöllä olen nukkunut. Tänä aamuna tuntui, että voi käydä jo kävelyllä hissunkissun. Portaita en kuitenkaan vielä uskaltanut nousta, kun siinä yleensä hengästyy, eikä kärsi syvään hengittää.

Aamulla ei paljoa satanutkaan, nyt ei tee sateenvarjolla mitään, kun tuulee. 

Tekis mieli kuvata värikkäitä lehtiä puissa, vaan ei oikein pysty kun ne heiluvat niin paljon :)

Kyllä tämä tästä menee, nyt voi rauhassa katsella tv:tä tai lukea kirjoja. Aattelin myös kirjoittaa listan tietokoneella kaikki kasvit milloin hankittu, niiden nimet jne. Nyt pitää plarata kalenteria milloin olen minkäkin ostanut.

Tiistaina olin menossa katsomaan Ratikan ajelua, kun oli niin hieno  aurinkoinen päivä. Maanantaina alkoivat koeajot melkein keskustaan asti.  Näin sitten myöhemmin miten vilahti ohitse.  Kyllä se on hiljainen ja nopea, jos täysillä hujahtaa ohitse. 

Tässä oli seisokki, varmaan ruokatunti :)

Toivottavasti myrsky menee ohitse eikä aiheuta vahinkoja.
Moi moi taas!

9 kommenttia:

  1. Toivottavasti kylkikipusi hellittää.
    Kaupunkinne on ollut aikamoisen myllerryksen kourissa, mutta eiköhän se pikkuhiljaa ala hellittämään.

    VastaaPoista
  2. Täällä pitäisi pikku hiljaa alkaa tuuli hiljenemään, ainakin kännykän säässä niin väitettiin. Ei täällä nyt mitään kauheeta myrskyä ole ollutkaan.

    VastaaPoista
  3. Täällä ei hirveän paljon nyt tuulekaan, vaikka näin ennustettiin.

    VastaaPoista
  4. Pikaista paranemista sulle!
    Juu ei täällä meillä päin ole edes satanut, ei niin kova tuulikaan, puita on paljon ympärillä, ei yksikään kaatunut,
    myrskyä taisi olla ylempänä suomessa, viking laivatkin seilas, vaikka merellä on keikuttanut aika hyvin.
    kiitos sulle kommentista, Maisema kuva blogissani on Hammaslahdesta, sinullekko tuttu Hammaslahti,? Niin muistelinkin että olet laittanut joskus kuvia Joensuusta, se on mulle rakas kaupunki,asuin nuorena siellä,haikea lähteä sieltä,mutta muistot säilyy mielessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle ja kaikille muillekin. Kyllä alkaa helpottaa jo kylkikipu.
      Niin, olen kuitenkin suurimman osan elämästäni asunut Hammaslahdessa. Vaikka on hiljainen paikka, niin on kuitenkin sydäntä lähellä :)

      Poista
  5. Juuri eilen sainkin kuulla sellaisesta, että oli Tampereella iso vanha puu haljenut myrskyssä. Meidät myrsky kiersi. Tuuli kyllä jonkin verran ja satoi, mutta ei niitä voinut myrskyksi sanoa. Se meni kait Lieksan ylä- ja alapuolelta. Ihanin syksyisiä lehtikuvia:) Itsekin tykkään värikkäitä lehtiä silmäillä. Hyvää viikonloppua sinulle, hyviä vointeja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin Pyynikin kirkkopuistossa oli jo kai laho iso puu pötkällään kun kuljin ohi. Eilen iltapäivällä en sitä vielä huomannut. Varmaan tuuli yltyi myöhemmin.

      Poista
  6. Paranemisia siulle! Meillä ei kovasti riehuna myrsky ja satanukkaan ei kovasti. Enimmät voimansa sinne länteen riehu! Ompa pirtsakka väri Tampereen ratikassa!

    VastaaPoista
  7. Toivottavasti vointisi jo parempi.
    Ihania myräkkä kuvia ja tuo raitsikka;;)))
    meille tänne sais kans jonku raitiovaunu linjan tehä:)))

    VastaaPoista