maanantai 7. syyskuuta 2020

Viilenevää

 Totta se on, että syksyn viileät ajat ovat tulleet. Alkaa tarvita päähinettä, ainakin pyöräillessä. Kypärän alusmyssyä tms alkaa tarvita. Mulla on korvat ja kurkku jotenkin herkkiä viimalle. En vaan löydä entistä ohutta tuubihuivia jonka saisi mahdutettua pyöräilykypärän alle. Pyöräilyhanskatkin kohta pitää olla.

Olen yrittänyt viikonloppuna liikuskella enemmän, koska perjantaina tuli käytyä vaakalla, ja olipa paino taas noussut. Olen kyllä kesän aikaan laiminlyönyt painon mittausta, mutta pitää nyt alkaa seurata sitäkin.

Tässä tulee kuvia viikonlopun kävelyreissuilta. Koetin kävellä lenkkejä vähän eri kautta, kun aina tulee käveltyä samoja reittejä. Tulee vähän eri näkymiä vastaan.


 

 Ympäristötaideteoksia. Oikeanpuolista en ollut nähnytkään.

 

Viimeisiä ruusuja tuli vastaan myös. Voi että kohta niitä ei näe enää.


Istahdin penkille kun halusin katsoa kännykästä, miten paljon oli tullut käveltyä. Niin tämmöinen kaveri oli jo penkin raon valloittanut :)))

Joku marjalude kai tämä on.

Liikuntaa pitää harrastaa  kun on hyvä keli tänään. Kun nousin ylös ja vilkaisin ulos niin oli kauniita pilviä näkyvillä. Huomenna taitaa olla taas sadetta luvassa.

 

Eilen näkyi vähän synkempiä pilviä välillä. Vaikka välillä paistoi aurinko, sitten jossain vaiheessa ropsautti vettäkin.

Ei se oikeasti ihan näin synkkä pilvi ollut :) Jotenkin kännykkä muutti auringossa tuon pilven tummemmaksi.

Pitäs varmaan lähteä katsomaan oisko kaupassa millaisia syyskukkia ja katsoa samalla olisko sellaisia ohuita monitoimihuiveja, josta saa  vedettyä päähänkin tarvittaessa.

Tästä postauksesta tuli taas tällainen sekametelisoppa, vaikka kuinka miettii pysyvänsä jossain asiassa, tulee vaan yhtä ja toista, eikä mitään kunnolla.

Nyt on pyykit taas pesty ja on tästä lähdettävä taas liikkeelle.

Hyvää viikon alkua taas ja moi moi!

3 kommenttia:

  1. Teillä alkaa jo syksy näkyä. Meillä on edelleen lähinnä vihreää.

    VastaaPoista
  2. Aamuisin alkaa kyllä olla jo tooosi viileä ja kosteaa. Oli pakko kääntää jo taloon lämmötkin päälle kesätauon jälkeen, vaikka vielä olisin halunnut vähän viivyttää (olen herkkäkuuloinen ja öisin häiritsee, kun vanhan talon patterit kohisee..)

    VastaaPoista
  3. Syksy runsaine sateinneen on nyt valitettava tosiasia.

    VastaaPoista