keskiviikko 9. syyskuuta 2020

Vesipisaroita

  Samalla kun kirjoitin tuonne Lukemani kirjat -sivulle Enni Mustosen Pukijat-kirjasta, laitan tännekin päivitystä 😀 taas vaihteeksi. Mulle taisi jäädä päälle se tänne kirjoittaminen joka päivä.

Vesipisaroita verenpisarassa :)

 

Kauppareissun tein taas aamulla, jotta nyt ei ole toivottavasti tarvetta käydä keskustassa päin, kun alkaa markkinoita olla joka puolella.  En halua liikkua ihmistungoksessa näinä aikoina, jos ei ole pakko.

Aamulla olikin parempi ilma kuin nyt, kun näyttää pilviseltä

Siinä Kevät-pojat vielä tanssivat suihkussa  Pyynikin kirkkopuistossa.
Tämä on minusta sellainen nimensä veroinen taideteos, aina keväällä olen tätä odottanut.  
Talveksi on vesi tyhjennetty ja tämän päällä on katos/kupu

Tämänkin suihkulähteen ympärillä on nyt olleet varsin kauniit kukat, verenpisaroita ja näitä kukkia. Uutta nurmikkoa laittoivat tämän puiston Hämeenpuiston puoleiselle reunalle, ensin siitä poistettiin pensaat ja siirtonurmikkoa laitettiin, joten nyt näkymä on Hämeenpuistosta tänne Aleksanterin kirkkopuistoon päin parempi. 

Aidoilla on vielä suljettu kulku suojatielle tuohon Pirkankadun-Hämeenpuiston  risteykseen. Kaipa siihen tulee liikennevalot, kunhan ratikka alkaa kulkea.

Kävelyllä tänään näin monia pikku-oravia puikkelehtimassa

Ne taitavat piilotella ruokaa talven varalle. Tosin varmaankin unohtavat ne piilot sitten. Ainakin tammenterhoja ja hevoskastanjan siemeniä näkyy olevan paljon. Toivottavasti eivät jäisi autojen alle (tuo auto oli pysäköitynä)

Tässä kaikki tälläkertaa, nyt lähden kirjastoon vielä kun ehdin ja katselen löytyisikö mukavia kirjoja lainattavaksi.

Moi moi taas!



5 kommenttia:

  1. Verenpisara on nätti,Eipä ole moneen vuoteen ollut omalla pihalla,samaten karjalanneito;)kaunis kukkia.
    Nyt kannattaa kyllä itse-suojelu vaisto säätää herkille!
    "vain välttämättömät kauppareissut".Ulkoilu on hyväksi...;))nuo Oravat mmuistavat ihmeen hyvin,,,meillä tulee seurattua,kun ruokitaan lintuja/ja oravia;).
    Tänään hain 4x25 kg kauraa talveksi.lintuille ,saapa nähä kuinka kauan riittää?
    Mukavia lukuhetkiä,hyvän kirjan parissa!Sinulle Emilie!

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä noista kirjoista jotka olet lukenut. Taidan itsekin ruveta kirjoittamaan ylös lukemiani kirjoja. Ajattele jos olisi kirjoittanut ylös kaikki elämänsä aikana lukemat kirjat!

    VastaaPoista
  3. Minulla on Pukija juuri luvun alla. Sain kirjan lainaksi ystävältä ja itse asiassa luen sitä jo toiseen kertaan. Olen auttamaton Enni Mustonen-fani.

    VastaaPoista
  4. Kyllä kerkisi, hyvin nopeasti loikki tien yli. Nopea pitää olla että kerkiää edes jonkinlaisen kuvan ottaa. :)

    VastaaPoista
  5. Kauniita kukkia siellä puistoissa. Oravahavaintoja on meilläkin. Vikkelästi nyt liikkuut ja talavivarastoja kereväät. Miekin tykkeen Enni Mustosen kirjoista!

    VastaaPoista