tiistai 31. elokuuta 2021

Elokuun viimeinen

 Tänään on niin upea ilma ulkona, etten oikein tiedä mitä tekisi. Aamulla kävin jo kävelemällä lähikaupassa, ja sitten läksin pyörällä isoon markettiin. Siinä tuli sitten liikuntaa samalla. 

Aamulla mietin tässä että vaihdan vähän järjestystä makuuhuoneessa. Laitan ikean kallax hyllyn pitkälleen ikkunan eteen ja kirjoituspöydän pois ikkunan edestä. Tässä on vähän hankala läppärillä olla kun aurinko paistaa ikkunasta(vaikka sälekaihtimetkin on kiinni). Mutta pitäisi tyhjentää hylly ja tämä pöytäkin. Saa nähä teenkö tänään, vai pitäisikö lähteä vielä ulos, aurinkoon.

Kaupasta löysin nyt näitä suomalaisen menestysresepti-kilpailun tuotteita, jee yhden näistä jo nälissäni maistelin :D Kirjoitan sitten tänne niistä kunhan "testaan" useamman :D  Niin jotain uutta olen kaivannut ruokapöytään. Vaikka paljon olisi muitakin uutuuksia maistelematta.

Toinen maku Fallerosta oli loppunut sieltäkin, punajuurisia oli vielä. Marjaisan chia vanukkaan jo kokeilin aiemmin.

Tullessa pyöräilin Kalevankankaan hautausmaan kautta, sielläkään en ole koko kesänä "ehtinyt"käymään.
Kalevankankaan kappeli

Sitten pyöräilin vielä Sorsapuiston läpi, on se vaan niin kaunista näillä ilmoilla.

Sorsapuistossa on nyt vaan näitä luonnon lintuja. Luulisin että häkeissä ei ollut tänä kesänä lintuja, tämän koronan takia.

Nyt jää loput kirjoittamatta, pitää oikeasti lähteä vielä ulkoilemaan ja kirjoitella elokuusta ja kesästä vielä sitten kun tulee sateinen päivä.
Illallakin voin sitten näiden hyllyjen paikoja vaihdella.

Hyvää kuunvaihdetta teille ja kiitokset konmmenteista!


2 kommenttia: