tiistai 24. elokuuta 2021

Tämän päivän jutut

Tänään piti lähteä pyöräilemään, koska oli poutaa ja jopa aurinkokin tuli esille. Vaikka kyllä sitten vasta kun olin jo kotona.  Kävin tapaamassa jälkikasvua ja joutsenkin lensi ja huhuili siinä, eipä ole kuvassa hurraamista, hahhaa

Sitten vielä muita lintuja pesulla. Tai mitä kirppuja lie tonkineet höyhenistään...

Sitten suuntasin taas "vaihteeksi" Hatanpäälle. Ja ruusuja siellä olikin vielä...

Tätä en ole ennen varmaankaan kuvannut tai nähnyt. Oli nimensä veroinen
Arboretumissa oli jo hyvin rauhallista ja siistiä, nurmikoita oli leikattu siistiksi (vaikka en paljona uskaltanut nurmikoilla liikkua=punkkipelko) Vielä oli kukkia muitakin, ja Pihlajoita kuvasin, mutta niitä en saanut tässä järjestykseen, niin koetan huomenna laittaa tänne.


Hortensiatkin oli upeita, niiden nimiä en katsellut, kuten en enimmäkseen ruusujenkaan nimiä.Yrttipenkistä kuvasin ainakin nämä, yllätys että tämä rohtosamettikukka ei tuoksunut miltään. täysin erilainen kuin tavalliset samettikukat.

Olen hidas neuloja, en tiedä, ei vaan nyt suju. Kuviot pitää tarkkaan katsoa, tosin tuo vihreä kuvio on helpompi. En tee niin pitkää vartta kuin on ohjeessa, koska luulen etten tarvitse pitempää vartta

Tästä kohtaa aloitan jo kantapään tekoa, se ohje on kyllä vähän outo, en ole sellaiseen tottunut, mutta pitää vaan koettaa tehdä.
 
Kesä on mennyt ja olen varjellut paahteelta vanhoja pelargonejani, tai valkea on vain vanha, punainen on keväällä -20 ostettu ja säilyi talven sisällä. On ne laiskasti kukkineet.
 

Kiitokset kaikille kommenteista ja tsemppauksista eiliseen postaukseen!

Sartsalle kiitokset vinkeistä. Ei ollut höperöitä vinkkejä ollenkaan! Joo, telkkua on kateltu, vähän heikosti on ollut hyviä ohjelmia, mutta onhan niitä elokuvia talletettuna (elisa-viihteessä) Voi sieltä joku katsomaton Helmi löytyä. Eilen alkoi Salkkaritkin-mutta oli liian pitkä ja tylsä jakso eilinen...ja Maajussit etsii morsiamia taas, tuli katottua sekin. (Tv:stä tulee vaan Afganistania ja koronaa)
Ystäville pitäisi soitella, on ollut mielessä, täällä mulla ei juuri niitä ole lähistöllä. Naapureitakaan en tunne, moikataan vaan joa harvoin jonkun näkee. 
Kävelen kyllä joka päivä ja lasken kilometrejäkin,voisihan niitä tännekin laittaa joskus...Kirjoja olen koettanut lukea, niitä on tuossa odottamassa, vaan joku jumittaa sitäkin. 
Eilen löysin kirjastosta otetusta lehdestä leipomisohjeita, kyllä tekis mieli ihan Pullaakin, kun vaan sais aikaseksi tehdä. Joku makeenhimo on iskenyt kylläkin...vaan olen koettanut vältellä sitä...
Ainakin askartelen senverran että päiväkirjaan liimailen kuvia väliin kun joka päivä kirjoitan...

Kiitokset tosiaan ja huomenna jatkuu taas, jos terveyttä riittää!1 kommentti:

  1. Ihana tuo auringonkukkasukka! Katselin mallia, mutta puuttui oikeat värit, niin taitaa jäädä tekemättä... Hatanpäässä näyttää olevan vielä paljon kukkivia kaunottaria!

    VastaaPoista