sunnuntai 28. marraskuuta 2021

Joulun aika alkaa

 Ensimmäinen Adventtisunnuntaikin tulla tupsahti näin ajoissa. Mun piti laittaa ikkunaan paperitähti, mutta enpä sitten ehtinyt, mikähän lie kun en saa mitään aikaiseksi. Kuuntelin kuitenkin Hoosiannan ja kävin kävelyllä kahdestikin. Ja ainiin luin yhden kirjan loppuun, se kun mikä jumittaa niin jumittaa, mutta sain luettua ja vein sen kirjaston palautusluukkuun pois.

Täällä oli Jouluparaati ja eilen oli jo Joulutori auennut. En mennyt joulutorille, kun näytti olevan niin paljon väkeä siellä. Joulupuuta kuvasin mutta sekin kuva jäi kännykkään, niinpä sekin tulee toisella kertaa kuvattavaksi valoineen.

Tämmönen uusi koriste oli, ainakaan en ollut ennen nähnyt

Jouluparaati oli aika lyhyt nyt, mutta Joulupukki ajeli muoreineen siellä hevoskärryssä. 
 
Jouluparaatissa vaelsi myös koiria
 

Nyt kun tulee joulun aika, niin yritän keksiä tänne joka kerta jotain jouluista kuvaa.

 Perjantaina aamulla kauppaan mennessä vielä paloi nämäkin koristevalot,mutta kun tulin pois niin päivä oli jo valjennut ja valot sammuneet.


Samana aamuna oli pakkanen ja joen vesi höyrysi jännästi. 

 
Kiitokset kommenteista ja
Hyvää Adventtia ja viikon alkua teille!  🕯

5 kommenttia:

 1. Joulu valaistukset eri kaupungeissa ,kauniita.
  Joulutorit...kierrän myös kaukaa...kahdella rokotteellakin;)
  Hyvää alkava adventtia!
  ja uutta viikkoa,Sinulle Emilie :)

  VastaaPoista
 2. Jouluvalot kyllä piristää kadun ilmeitä. Täälläkin on Menneen ajan markkinat ja muita joulutapahtumia niihin emme mene ollenkaan. Sisällä kotona ja mökillä yritän koristella aina vähän jotain lisää, paitsi pukit pysyy vielä poissa ja tontut. Ehkä ne ilmestyvät itsenäisyyspäivän jälkeen. Hyvää joulunodotusta sinne.

  VastaaPoista
 3. Erik.kauniin nuo 2 viimeistä kuvaa.
  Täällä joulukadun avajaiset oli pimeällä, ja kaupunki muutenkin on aika pimeä, ja surkeat jouluvalot, mutta eipä täällä niin paljon ihmisiäkään ole kuin isommissa kaupungeissa.
  Mutta kiva on katsella kun ihmiset on laittaneet pihoilleen kauniisti valoja ja ikkunoihin, tulisi nyt vain lunta, tuonne itä-suomeen sitä tulee aina, melkein tekisi mieli mennä katsomaan lunta, kun ei moneen vuoteen ole täällä etelässä päin ollut.
  Hyvää Adventin aikaa !

  VastaaPoista
 4. Vesikuvat näyttää ihan taideteoksilta.
  Minullakin on paperitähti jossain..ei ole vielä tullut mieleenkään, saati sitten, että olisin kaivanut sen esiin :)

  VastaaPoista