tiistai 11. tammikuuta 2022

Pakkasta

 Tervehdys taas...pikaisesti, kun tulin kirjoittamaan tuon ensimmäisen kirjan tuonne luettuihin. Vaikka ei ole kiire, en ole saanut laitettua tämän vuoden lukemisesta mitään uutta sivua, en tosin ole lukenutkaan vielä koko kirjaa, kuin n 600 sivua vasta :D

Huikean upea keli oli eilen

Kylmä oli vaikka vain -10 astetta oli pakkasta, mutta tänä aamuna olikin jo -20 pakkasta. Onneksi se jo lauhtuu tänään.

Eilen kokeilin leipoa gluteenittomia sarvia, kun poika on vielä täällä. Noo, leivoin kyllä. Mutta ei mitenkään loistavia tullut. Hiivataikina oli ohjeessa (ihan netistä kuuklaamalla saatu), ehkä olisi pitänyt laittaa jotain toista kohotusainetta. Hieman paremmin onnistui kuin edellisellä kerralla yli 2 vuotta sitten kun noita viimeksi tein.... :D


 Eipä nyt muuta...ehkä poika vielä ehtii tähän koneeseen tehdä jotain remonttia...en tiedä. Miten sitten käy, saanko tätä toimimaan milloin (kaan).Saa nähä. 

Mutta hyvää Tammikuun jatkoa. Ne on ne härkäviikot nyt. Eiköhän tuota pitäne syödä varastoja välillä tyhjemmäksi, jos tämä eristystilanne joskus helpottaisi, on kuulemma nyt vaikeat viikot edessä. Tai en ehkä uskalla uutisia katsoa, tai saa nähä uskallanko.

Hei vaan taas, Kiitokset kommenteista!3 kommenttia:

 1. Vasta nyt ymmärsin katsoa lukemiasi kirjoja. Hienot yhteenvetosivut, joilta voi käydä vaikka itselleen lukuvinkkejä etsimässä.
  Kylmää on teilläkin, ja kaunista.
  Mekin olemme syöneet jääkaappia ja pakastinta tyhjäksi. Nyt jo takaseinä häämöttää, joten loppuviikosta on mentävä kauppaan.
  Toivottavasti korona vähitellen helpottaa. Koitahan pysyä terveenä.

  VastaaPoista
 2. Gluteenittomat leipomukset taitaa olla aina vähän erilaisia, kuin perusleipomukset. Silti ne maistuvat kuulemma ihan hyville. Varmaan nuokin sinun sarvesi, jotka kyllä näyttävätkin ihan hyviltä.
  Minä en ole pitkään aikaan katsonut uutisia juuri lainkaan. samaa asiaa vatvotaan edestakaisin, eikä tilanne miksikään muutu. Kun ei ole lapsia perheessä, ei tarvi miettiä tuota etäopetusta, eikä työkään ole mahdollista tehdä etänä, ei arjessa tapahdu mitään muutoksia. Tuo koululaisperheiden arki vaikuttaa tosi raskaalta, kun ei se muutenkaan helppoa varmasti ole.

  VastaaPoista
 3. Meillä on hieno talvi :)
  Minä jaksan lukemani kirjat kirjoittaa vihkoon, mutta en enää blogiin. Pitäisi joskus katsoa tarkemmin noita sinun listojasi.

  VastaaPoista