lauantai 9. huhtikuuta 2022

Kevään kaipuuta

 Tuli ihan vastustamaton halu tänne jotain keltaista laittaa, kun käyn usein katsomassa onko teiltä seuraamistani blogeista tullut uusia julkaisuja. Kirjoitin tänään myös lukemastani kirjasta tuonne  kirjasivulle. 
Ihanaa, juuri tuli sen sarjan seuraavasta osasta varauksesta saapumisilmoituskin kirjastosta, mietin tässä aamulla että mitähän lukisin jos ei se ehdi tulla ennen kun kirjastot ehkä menee kiinni ennen Pääsiäistä.
Nämä ovat jo senverran vanhoja kirjoja ettei niitä välttämättä löydy kirjaston hyllystä, vaan varaamalla ne saa paremmin.

Ulkona rapisee vesipisarat ikkunaan ja välillä lunta tulee myös, ehti taas aamulla sataa katu valkeaksi

Etsin kuvia sitten viime vuotisista  kuvista huhtikuulta
 
Ihan kiristää sydäntä kun tulee mieleen että silloin kukki kukat ja oli mun rakas ystävä S. vielä keskuudessamme, vaikka olikin jo sairaana enkä nähnyt häntä kuin puhelimessa.

Kevättä oli Pikkuisen enemmän viime vuoden huhtikuussa.


Muuten odottelen tyytyväisenä palmusunnuntaita, ei tule virpojia, eikä vieraita, en leivo ehkä itselleni mitään.  Nautin mämmiä vähän (vaikka ei se erityisemmin ole enää herkkua), jos pystyn välttämään syömästä pieniä suklaamunia joita ostin pääsiäiseksi, on hyvä.

Hyvää viikonloppua ja Palmusunnuntaita!



4 kommenttia:

  1. Keltaista ja sinistä ja valkoista🙂 Mulla ei ole kukkia, ei yhtä kauniita juttuja, mutta samoja värejä pyykkitelineillä kuivumassa, eilen pyyköttyjä, toisella keltaista, toisella sinistä. Ja nyt pyörii koneessa vihreä... Kevään värejä.

    VastaaPoista
  2. Pakko tyytyä viime vuotisiin kuviin, kun pihalla on lunta ja paljon! Mukavan piristäviä ja värikkäitä kuvia :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat kukkaset. Meillä satoi kaatamalla vettä eilen. Hyvä onkin, koska lunta on noin 60 cm ja penkoissa vielä enemmän.

    VastaaPoista
  4. Kauniilta näyttävät viime huhtikuun kukkasesi! Ehkäpä tuleva viikko aurinkoisine päivineen (niitä ainakin lupailtu!) saa lumet häviämään ja lopulta jonkin aikaisen kukkijankin nousemaan mullasta.
    Rauhallista palmusunnuntaita sinullekin!

    VastaaPoista