torstai 7. huhtikuuta 2022

Takatalvi tulla tupsahti

 Tulikin tälläviikolla aikamoista lumituiskua, melkeinpä ennennäkemätöntä tännekin. Tänään näyttää olevan tuiskuton päivä.

En ole ihan tämmöisiä näkymiä nähnyt ennen täällä.

Hirmuisen kasan oli tuiskuttanut ovenkin eteen, joku oli vähän työntänyt kasaa, että ovi aukesi. Ei ole näkyvillä täällä lapioita eikä harjojakaan että vois ite tehä lumitöitä.

Pieniä polkuja on saanut kulkea :))

Olin suunnitellut meneväni isompaan markettiin ostamaan yhtä tuotetta (vedensuodatuspatruunaa)jota en ole lähempää löytänyt. Onneksi suunnittelinkin sitä keskiviikoksi, koska tiistaina oli se pahin lumikaaos, jolloin ratikkakin oli jumissa samoin bussitkin vaikeuksissa.
 Eilen oli jo parempi päivä
Ekaa kertaa kuljin ratikalla, jotka on jo kohta vuoden tuossa kulkeneet.
Pitäähän sitäkin kokeilla. 
Maksaminen onnistui ihan hyvin "bussikortilla"  ja Oikein tasaista oli kyyti. Mennessä ei ollut ruuhkaa, mutta tullessa oli jo enemmän väkeä. Koetin ajoittaa kulkemisen rauhalliseen aikaan, kun olen huomannut että välillä ne kulkee melkein tyhjinä.
 
90 minuuttia on vaihtoaika, joten se riitti hyvin paluumatkaankin. Joten ei tullut kalliiksi.
Sain ostettua sen mitä pitikin, mutta kun harvoin käyn isommassa kaupassa, ei sieltä meinaa löytää mitään, kun on niin paljon kaikkea. Jos jotain etsii niin saa kyllä haahuilla siellä moneen kertaa hyllyjä katsellen.

Ostin joku aika sitten tuota forsman teetä, ja se on kyllä todella hyvää, hyvä tuoksu ja maku. 
Niin nyt sitten löysin toistakin (kai) uutta teetä, jota en nyt vielä ole maistellut. Olen yrittänyt vähän vähentää kahvin juontia, niin joskus on mukava juoda teetäkin. Yleensä juon maustettua teetä, joku sitrus-inkivääri on suosikkia.
Jotenkin tuntuu että voimat on vähentyneet, kun niin rasittaa tuo poluilla raahustaminen.
 
Tuli kokeiltua virkkausta taas, oli mustaa joutavaa tekokuitulankaa ja tuli jostain netistä amppelin virkkaus ohje vastaan. Eihän siitä tullut ihan samanlaista, mutta kuhan jonkunlainen :))

Täällä ei ole mahdollisuutta ripustaa amppelia kattoon tai oikein mihinkään, tämä nyt roikkuu hyllyn reunalla. Rönsyliljan poikasia vasta istutin multaan. Olen ihmetellyt, miksi minä haalin (olen haalinut) amppeliin sopivia kasveja, kun ei ole mahdollisuutta pitää niitä amppelissa!! Ainakin 5 tuosta vois kasvaa amppelissa. Mutta ei voi mitään.

Hyvää huhtikuun jatkoa sinne! Moi, moi!


3 kommenttia:

  1. Meillä on lumisade muuttunut vesisateeksi, joten odotan hankien alenevan ja muuttuvam sisämeriksi.

    VastaaPoista
  2. Meille tuli 20 cm lunta tällä viikolla. Uskomatonta, että kello on kesäajassa ja näyttää tältä. Mukavaa viikonloppua sinulle.

    VastaaPoista
  3. Vettä tulee täälläkin!! Lumet saa kyytiä! :)
    Minä en tuota teetä ole oikein millään oppinut juomaan, vaikka nuoriso ajoittain juokin. Korkeintaan joku hedelmätee voi satunnaisesti mennä.

    VastaaPoista