maanantai 9. elokuuta 2021

Uusi viikko syksyn suuntaan

 Taas on viikko vierähtänyt eteenpäin kitkutellen. Mutta kyllä se tästä taas rullaa, kun jo vähän viileni ilmatkin, mutta vielä on lämpöä tarpeeksi. Kun vaan pysyisi terveenä.

Kuvia taas viikon varrelta, viime viikon lopulta ja viikonlopulta. Ei mitään ihmeellistä, vaan kuvia olen napsinut matkan varrelta.

Sain kerran aikaiseksi pistäytyä Milavidassa, jossa on tuo Paluu 20-luvulle näyttely 1920-luvun vaatteista yms


Saipa tutustua sen aikaiseen muotiin

Tämän kuvan taustalla on sen aikainen kuva Hämeensillastakin 


Voisipa ottaa nytkin tuollainen peili-lipaston kotiin :)
Urheiluvaatteita 20-luvun tapaan, ehkä eivät nykyurheiluun kävisi

Nottbeckeistä kertova osuus oli Milavidassa siirretty toisiin huoneisiin ja oli minusta jotenkin loistavampi nyt, kun oli tiiviimmin esillä. Ja oli vähän muutettu näkymiäkin. Odotan Joulua, jos vaan pääsisi tuonne käymään kun museo on "puettu" jouluasuun. Viime jouluna se oli peruutettu, muistaakseni.

Kirjahyllystä saattoi nyt paremmin nähdä vanhoja kirjoja...


Poikani on ollut täällä käymässä ja käytiin syömässä täällä, minä eka kertaa. Oli vähän tulisempaa ruokaa, mutta oli hyvää...ja todella paljon valikoimaa buffet pöydässä oli!

Suloisista kupeista jälkiruokakahvi ja pieni makea herkku lopuksi.

Kukat loistaa kosken varrella, Hotelli Ilves on vielä remontissa

Kerrankin sain perhosen kuvattua
Kaupungintalon ikkunassa on myös taidenäyttely, tarkemmin en katsonut mutta muutama taulu tuli kuvaankin :)

Tämän kuvan otin vähän sillä mielellä, että sama fiilis...Meinasin kyllä keväällä ostaa itekin noita heinäkasveja, on ne kauniit vaikka vähän surullisen näköiset nyt.
 
Tänään sain postiluukusta yllättävän ihanan kortin.
 

Ei löydy sanoja miten ihana on yllätys...KIITOS LIISA! Miten suloinen kuva kortissa. Kyllä sinä löydät upeita kortteja minulle. Toivottavasti luet tätä Liisa,  Enkelinsiipien suojelusta sinulle!

Olisi kaikenlaista puuhaa vielä. Jos saisi aikaiseksi! Matotkaan eivät näy peseytyvän, kohta ne eivät edes kuivu, joten jää pesemättä vielä. Kukkahyllyt voisi järjestää toisiin paikkoihin, kun nyt on sohva ja tv;n paikat muuttuneet. Kukille valoja pitäisi värkätä paikoilleen. Ja siivousta sitä riittää, pöly on loppumaton luonnonvara!

Eipä nyt enempää tälläkertaa, voikaa hyvin ja kiitokset kommenteista ja täällä käynnistä!

Moi moi!

7 kommenttia:

  1. Mukavia kuvia ja Tampere, jonne haluaisin juuri nyt matkustaa. Tamperetta tuli jonkin verran kierreltyä kun mieheni oli siellä töissä.

    VastaaPoista
  2. Kaupungeissa on kivoja kukkaistutuksia nykyisin ja ohikulkijat suavat nauttii niistä. Nuo vintage vaatteet on miusta kyllä kauniita näyttelyissä, ihailen aina niitä.

    VastaaPoista
  3. Nuo 20 luvun mekot, kuin tämän päivän mekkoja...:)
    Ihana kisukortti♥

    VastaaPoista
  4. Älä muuta sano..pölyä riittää vaikka kuinka lakaisisi..meillä edesmennyt Elmo pissasi loppuaikana jonkun kerran sisälle, niin otin kaikki isommat matot pois, kynnysmatot sai pestyä koneella, mutta lakaiseminen kävi hyvin joka päivä olohuone ja keittiö, riitti imurointi harvemmin.

    VastaaPoista
  5. Museot ovat mielenkiintoisia. Kiitos esittelystä!

    VastaaPoista
  6. Kesällä on kiva käydä eri näyttelyissä ja museoissa. 20-luvun mekot ovat mielestäni kauniita ja sopisivat tähänkin päivään hyvin.
    Paljon on kaunista katsottavaa siellä Tampereella. Nauti loppukesän päivistä - kyllä sitä ehtii siivota syksymmälläkin!

    VastaaPoista
  7. Kauniita kuvia, kauniita tarinoita sekä tässä että edellisissä postauksissa. Eiköhän elämä ala sujumaan syksyn mittaan. Näin toivon.

    VastaaPoista