tiistai 25. elokuuta 2020

Innostusta tai sitten ei...

 Tänään aamulla näytti keli niin hienolta, että jonnekkin oli lähdettävä. Vielä kun olin saanut kerrankin nukkua koko yön. Oli yöllä ulkona viileää, sisällä oli laskenut lämpö yhden asteen (+24:ään) vaikka ovi oli parvekkeeelle auki.

Katoin lehdestä että oli Lankamaailmassa bamboo/cottonlangat halvemmalla, niin päätin lähteä tutustumaan sinne Lielahteen. Voi valtava mikä neulojan aarreaitta siellä olikaan. En ole ennen käynyt. Oli valtavasti kaikenlaisia lankoja, puikkoja yms. makramee ja matonvirkkauslankoja ja vaikka mitä..

Väreissä oli kyllä valinnanvaraa, toisin kuin lähikauppojen langoissa. Nää oli BommixBamboo lankoja kaikki. Paitsi nyt huomasin yhen erilaisen vyötteen, mut ei haittaa.

Ois tehnyt mieli värejä, mutta ostin vain neljä. Kun en oikein tiedä mitä tekisi, ehkä ihan vaan kokeilen tiskirättejä tehdä. Kunhan tulee innostus tai tekemisen puute.

Tänään oli pakko koettaa ommella joku naamamaski, vaikka ei yhtään ollut innostusta eli "tuuria" sellaseen. Mutta on jo viikon ollut ompelukone ruokapöydällä sitä varten. Kunhan tein, tuskin tulee pidettyä, jos ei ole pakko. On nuo kaupoissakin kai hengitys/kasvomaskit jo halvenneet. Kun ei ole innostusta, ei myöskään onnistu. Kone "turaa", lanka karkaa silmästä ja purkaa pitää, langanpätkiä on sitten jokapaikassa. Joskus ihan innoissaan ompelin vaikka mitä. 

Nyt on ompelukone taas paketissa ja langanpätkät siivottu. 

Kävin myös siinä toisellapuolen tietä Fida-kirppiksellä. Löytyi 1 sopiva ruukku, sopivalla hinnalla 60 s.

Ihan kiva.

Hyvää päivän jatkoa!

1 kommentti:

  1. Lankamaailmassa olen käynyt yhen kerran....
    meen vielä kun pääsen isollekirkolle;)
    Maskijuttuja täälläkin ajatuksin suunnitellaan...kankaan laatua funteeraan.,puhuvat viskoosi o/toinen ehottomasti puuvillaa kannattaa...??
    Kaunis todella kaunis santtu+ruukunsuoja!
    Huomiseen!

    VastaaPoista