tiistai 4. elokuuta 2020

Uusi aurinkoinen päivä

Taas uusi päivä jo luo valoaan. Aurinkoista on ollut, alkaa taas kuuma tulla.
Kokeilin ensimmäiseksi vaihtaa tuon bannerikuvan, näkyyhän tuo vaihtuneen, vaikka ei nyt tarvinnut sitä erikseen tallentaa, kuten ennen.

Kuva näyttää tässä nyt ainakin isommalta kuin ennen, kun napauttaa kuvaa hiirellä niin tulee valikko jossa voi kuvaa kai sijoittaa eri reunoihin tai pienentää tai suurentaa, tai kirjoittaa kuvateksti.
Mie nyt jätän kokeeksi ihan silleen tuon kuvan, katotaan miltä se näyttää sitten kun julkaisee tään.

Kauppareissuja tein taas aamulla, kun meinaan huomenna leipoa jotain, niin tarvikkeita pitää hankkia ja muutenkin ostella varastoon. Nyt vielä kun ei tarvinnut pakosti laittaa suu-nenäsuojusta kauppareissulle. Ei tuolla kaupoissa kyllä tungosta ollut.

Jos en ois haastanut itteeni tekemään tänne näitä juttuja joka päivä, tuskinpa oisin edes avannut läppäriä. Jotenkin on taas semmonen olo jotta ei viittis mitään. Tosin valvoin yöllä jonnekkin yhteen. Piti lukea kirjaakin,  Lakanasiipiä, kun ei uni tullut. Mutta ei se ole oikein unettava kirja, koska sattui just pommitus Kuopioon siinä kohtaa kirjaa. Aamulla nukuin vähän pitempään eli ½8:aan.
pienensin tässä nyt tätä kuvaa, näkyy nurkkiin tulevan neliöt joista voi pienentää tai suurentaa kuvaa

Sain uuden kännykän, niin kokeilin kuvata omia pelakuitani, mutta ei ihan näytä hyvältä, jotain säätöjä tai opettelua tarvii siihenkin. Kännykässä näyttää kuva "loistavalta" mutta kun siirrän sen läppärille se on pieni ja kapea, Kääk.

Tässä vielä toinen pelakuu, nämä aloittaa nyt kukkimistuurinsa taas uudelleeen. Kiva!

Noille tunnisteille pitäis tehä jotain, kun on liikaa mulla tuossa kirjoittaessa oikeen puolella olevassa valikossa  näkyy. Pitäis selkiyttää niitä, yhdistellä ja poistaa.

Moi vaan ja kiitokset kommenteistanne eiliseen :)

3 kommenttia:

  1. Muutaman päivän teet niin sit alkaa jo odottamaan, varsinkin kun on keksinyt jonkun idean. Ja niitäkin alkaa pyörimään mielessä. Voi kirjoittaa vaikka jostain uutisesta jos se herättää jotain isompia tunteita tai on siitä vahva mielipide.

    Kuvat näyttää hyviltä ja yläbanneri on jees! =)

    VastaaPoista
  2. Sinulla ,kauniita pelakuita!
    ja uusi bloggeri näyttää hyvältä.
    (mua hirvittää ,,,ossaankohan mää?)
    ,,varaston järjestely jatkuu minulla;))
    huomiseen!:))

    VastaaPoista
  3. Mullakin on viime aikoina ollut todella paljon tuota, ettei viitsisi oikein edes konetta avata, ei myöskään kuvia kamerasta sinne ajaa. Eikä kyllä oikein mitään muutakaan tehdä. Nyt kun auringonvalo vielä sateisina päivinä kuten tänään, puuttuu, niin se synkistää mielialaakin. Sadepäivätkin olisi kivempia, jos samalla paistaisi aurinko!

    VastaaPoista