torstai 20. elokuuta 2020

Näe mahdollisuudet

Tänään on ollut sellainen"laiska"päivä. Ei oikein jaksa mitään, eikä huvita. Väsyttää vaikka nukuin viime yönkin hyvin. Kävin kyllä kaupassa, kun alkoi maidot vanheta, mutta vielä ne menee, vaikka pvämäärät ovat menneet.  Olen ajatellut ommella muutamia kasvomaskeja, mutta ei vaan saa aikaiseksi aloittaa.

Lähetin kortin ystävälle, joka on sairastunut vakavasti tänä kesänä. Katsomaan ei voi mennä, kun aika on niin epävarmaa. 

Täällä Hämeenpuistossa alkoivat "zembalot". Street food fiestaa ja Käsityömarkkinoita.  Ihan vähän vilkaisin ohikulkiessa jotain koruja, mutta en enemmälti tuolla pyörähtele, paljon ulkomaisia ? myyjiä ja näkyi porukkaa liikkuvan. 

Muuten tässä saa aika mennä pyykkiä pestessä. Eilen siivosin kämpän, kun poika läksi kotiinsa. Vaihdoin kevyemmän peiton, jos hyvinkin ei ois niin kuumaa yöllä. Pyykkiä on vielä monta koneellista. Hyvin kuivuvat kuumalla parvekkeella.

Vähän kuvailin pilviä minäkin :)

Aurinkoinen ajatus tähän väliin :)

 "Ala uskoa mahdolliseen. Väliäkö sillä kuinka synkältä asiat näyttävät tai kuinka huonosti ne itse asiassa ovat, kohota katseesi ylöspäin ja näe mahdollisuudet- näe ne aina, sillä ne ovat aina olemassa. "

Norman Vincent Peale

Tämä on sama pilvi kuin edellinen, tässä on ihan selvästi punertava reuna :)

Hei vaan taas!

3 kommenttia:

  1. Kauniit kukkaset ensimmäisessä kuvassa <3

    VastaaPoista
  2. Ihanat pilvikuvat. Minäkin aina "taivastelen" ja nautin käydä Pohjanmaalla kun taivasta näkyy paljon. mukavaa päivää sinulle.

    VastaaPoista