lauantai 22. elokuuta 2020

Sateita luvassa

 Heräsin sateen ropinaan aamulla, kun parvekkeen ovi oli yön auki. Johonkin listaan tippuu ylhäältä tippoja. Ihana herätä aamulla kun tuntuu, että on nukkunut yön. Vaikka ei siitä ihan varmuutta ole (ei ole vieläkään tullut hankittua laitetta josta sen näkee)

Muutenhan tämä on taas nuhjake päivä, kävin vaan kävelyllä ja koetan olla menemättä kauppaan, kun siellä on tullut kävästyä joka päivä tällä viikolla. En mene vaikka kuinka tekis mieli jotain.

Kävin vaan kävelyllä, kun ei  aamupäivällä satanut. 

Taidemuseon pihassa oli hieno kukkapenkki


Nämä ruusut näyttää ihan äitienpäiväruusuilta, mutta tuskin ovat niitä.

Monet paikat joissa kävelen tuntuvat jo liian tutuilta, joten ei niissä ole mitään uutta kuvattavaa. Täällä uimarannalla en ole ainakaan tänä kesänä käynyt, autiolta näytti nytkin.

Yksi sorsa siinä istui hiekalla, en häirinnyt häntä.

Sirpa Kähkösen kirjaa Neidonkenkä olen lukenut. Se on niin painavaa tekstiä, ettei ole nopeaa lukemista. Toivottavasti saan sen tänään luettua.

Mukavaa lauantai iltaa!

2 kommenttia:

  1. Sateen ropinaan on ihana herätä;)
    Kaunis ,tosi upea kukkapenkki!!
    Lukeminen pitäisi taas opetella.
    Kerroppa luetusta kirjasta?millainen oli?
    Mukavaa sunnuntaita....voinen jo toivottaa klo 23.49;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, pitkään sinäkin valvot :) Joo, kirjoitan blogiin sivulle, "Lukemani kirjat v.2020" kirjoista jotain. En osaa kovin syvällisesti analysoida lukemiani, mutta ainakin jää sinne muistiin mitä olen lukenut. Sirpa Kähkönen on hyvä kirjailija. Kannattaa aloittaa Kuopio-sarjan lukeminen alusta, kirjasta Mustat morsiamet, niin tutustuu henkilöihin alusta pitäen.

      Poista