keskiviikko 12. elokuuta 2020

Keskelläviikkoa

Menipä taas myöhäseksi tämäkin päivä.

Oli vaihteeksi vähän viileämpi päivä, minusta ihan kiva vähän helteiden jälkeen/välillä hengähtää.

Pyörällä ajelin ja tämä näkymä oli jotenkin jännä, mutta eihän se kamera tarkentanut lintuihin vaan heiniin, mutta aika "taiteellisia" kuvia tuli :)

 

Sittenpä kamerasta loppui akku.

 Senverran erilainen päivä, että käytiin saunassa toisten poikien kämpällä. 

Voi olla vuosi aikaa edellisestä saunomisesta.

 Eilen en muistanut mainita, että sain  ilmaiseksi enkelinsiiven pistokkaita, jeee. Ihan kiva.

 

 Laitoin ne veteen ja varsipistokkaat laitoin kokeeksi multaan, jos ne siitä hyvinkin lähtis kasvamaan. Enkelisiipi begonia on ollut toivelistalla. Toivottavasti alkaa juuret kasvaa, kukkakirjassa sanottiin että on helppo juurrutettava.

Tässä rantakukka kasvoi jorpakossa,mutta eihän se kännykällä tullut hyvä kuva ollenkaan.

Kunhan tässä vaan höpisen, väsyttää, ei oikein jaksa mitään.

Jospa huomenna ajatus lentäisi paremmin.

Moi vaan taas!

8 kommenttia:

  1. ihanat kuvat!
    ,,jorpakko kukkakin:))
    Enkelinsiivet on helppo hoitoisia..."merilevä -paras -lannoite"...sanovat:))
    huomiseen!;))

    VastaaPoista
  2. Ainoa kasvitietouteni liittyy kannabikseen mutta sieltäpä hyvä vinkki - on olemassa jotain ravinneainetta joka on nimenomaan kehitetty juurruttamiseen eli tuohon tilanteeseen, slisätään veteen ja vot! juurta pukkaa vauhdilla=)

    Tosin pitöäisi tietää enempi sen perusteella että olen kukkakaupppiaan poika,lähes leikkokasvi itsekin vaan ei sieltä tarttunut mukaan kuin vähän värisilmää ja osaan pyöräyttää kelvollisen kukkakimpun=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja myt ihan asiallisena palautteena - voisitko lopettaa tuon jatkkuvan omien kuvien dissaamisen? Ei nää ny mitään, ihan paskoja, jne jne

      Vaatimattomuus kaunistaa sanotaan mutta jatkuvana huomauteluna se alkaa nyppiä, ainakin täällä. Minä jos kukaan voisin tuota harrastaa kun kuvat on 3310llä ja en osaa aina edes käden varjoa pois kuvista jättää;DD

      Poista
    2. Joo, vaatimattomuus kaunistaa! :D Eikä ole mitään huippukameroita tullut hankittua. Parempi huomauttaa ite, ettei toisten tarvitse :)

      Poista
    3. Jos ei juurru ihan ilman juurrutushormoonia, niin olkoon juurtumatta. En ole löytänyt, enkä vielä kysynytkään olisko saatavana juurrutushormoonia jossain. Ammattilaiset erikseen!

      Poista
  3. Luonto antaa niin paljon kaunista meille, kunhan vain osaamme katsella ympärillemme, sinä osaat. Kiitos kuvistasi.

    VastaaPoista
  4. Minulla oli enkelinsiiven oksa juurtumassa, ei tehnyt juuria vaan mätäni.Mulla on kyllä puolikuollut entisen enkelinsiiven tynkä, jossa on pari pikkuista oksan alkua, mutta ei ole siitä kasvanut, eletään vielä toivossa sen suhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi, mutta toivoa on sen uuden alun kanssa. Mullakin nämä on ehkä liian pitkiä varsipistokkaita, latvat juurtuis paremmin. Keväällä pitäs leikata, mutta viime kevät oli niin rajoittunutta.

      Poista