sunnuntai 30. elokuuta 2020

Sunnuntai ja lepopäivä

 Niin on ollut tänään. En ole montaa askelta ottanut. Mutta vielä on tarkoitus lähteä vähän uloskin. Pyykkiä olen pessyt ja parvekkeelta "raitista" ilmaa nauttinut. Toissa- ja eilispäiväsiä kuvia tänä päivänä. Mikä väsymys/laiskuus/tympäänys lie tullutkaan.

Tällainen laikku-tai valkokirjokanukka tai mikä lie tuli toissapäivänä kuvattua. Nyt kukassa!

Sitten muutamia eilisiä autokuvia torilta! Kylläpä oli pörinää kun kaikki motskarit ja vanhat autot lähtivät illemmalla ajelemaan. Mutta kiva niitä on katsella.


Nyt ei jaksanut edes muokata kuvia lisää, niin on lamaannus iskenyt. Ei pitäisi olla unenpuutettakaan, koska tunsin nukkuneeni yön hyvin. 

Vieltä yksi Aurinkoisia ajatuksia-kirjasta tähän loppuun; (avaan kirjan ja kirjoitan sen mikä sattuu tulemaan)

Jokainen tarvitsee jotain, mihin uskoa, 

jotakin, jolle voi omistautua täydellisesti. 

Jokaisen pitää tuntea, että elämällä on merkitystä, 

että tässä maailmassa tarvitaan juuri häntä.  

Hannah Senesh

Hyviä elokuun viimeisiä päiviä!

3 kommenttia:

  1. Oooo, mitä autoja! Noita olisin minäkin mieluusti katsellut! Mutta mitä tulee siihen, ettei oikein mitään saa aikaan, niin minullakin on kovin nihkeäksi käynyt edes valokuvien ajaminen kamerasta koneelle... ja tämän koneen avaaminenkin on usein tökkii. Mutta olipa hyvä tuo kirjan teksti, joka siihen osui. Hyvää maanantaita ja koko viikkoa sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan niitä muutama, pääasiassa oli motskareita. Mutta ne oli niin vaikeita kuvattavia. Hienoja kyllä olivat! Jotkut ovat omistautuneet laittelemaan niitä:)))
      Mulla on ollut elämässä juuri se tärkeetä, että löytää juuri sellaisen asian jolle omistautuu. Joskus se on ollut neulominen tai muu käsityö. Kasvimaa oli ennen myös, kateviljely. Yhtenä talvena tein mosaiikkitöitä. Aikaisemmin oli kani, tai kanat. Joku kiinnostuksen kohde. Viime keväänä oli viherkasvit, kun ei päässyt minnekään koronan vuoksi.
      Vielä aikaisemmin oli työ, sitä ennen lapset. Nyt pitäiai keksiä joku kiinnostuksen kohde taas, ei oikein mahdu viherkasvejakaan enää paljoa :)))

      Poista