torstai 13. elokuuta 2020

Kukkia ja kimalaisia

 Tervehdys taas!

Nyt on sitten loistavia kuvia :D

 On sellainen haaste menossa täällä blogeissa jossa kuvattiin kimalaisia tms. Tässä muutama nyt tulossa, vaikka ihan vieraissa kukissa kuvattuna.

Nämä valkeat kukat olivat suosittuja, en muista nyt nimeä, vaikka oli niitä ennen itselläkin.

pikkuoravakin löytyi ruokailemasa

Mustasilmäsusannat tuovat aurinkoisia ajatuksia vaihteeksi tähän (synkeään) aikaan, vaikka tänään on kyllä muuten aurinkoista ja mukavan viileääkin.

Näitä roskia ei haluaisi nähdä

Tiedotus maskisuosituksista oli tv:ssä juuri mennyt kun tulin kävelyltä.

Toivottavasti ihmiset laittavat käytetyt maskinsa roskiin, eikä pitkin katuja.

Muuten kahlaamme täällä käytetyissä maskeissa. Tuuli ja linnut kuljettelevat niitä paikasta toiseen. Oksettavaa.

Alan kirjoitella Tästä kirjasesta  ajatuksia tänne;

"Jos tunnet viihtyväsi itsenäsi,

ulkoinen olemuksesi ei merkitse mitään"

Leontyne Price

Hei vaan. Voikaa hyvin!

6 kommenttia:

  1. Ei tuo kukka nukkapähkämö olisi? En ole yhtään varma, mutta se tuli mieleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän se on. Kiitos! Ei vaan tullut nimi mieleen :)

      Poista
  2. Kaunista kukkaloistoa, paitsi tuo maski ei ole kaunis. Uskomatonta tämä ihmisten välinpitämättömyys. Meillä täällä Pohjois-Karjalassa ei ole maskipakkoa vielä. Olen kuitenkin harjoitellut valmiiksi maskin käyttöä. Kamala on

    Kyselit tuota kuvien tekstiä. kun laitan kuvan bloggeriin, painan oikealla hiiren puoliskolla, jolloin kuvan ylälaitaan tulee valikko, jossa viimeisenä on kynän kuva. Sitä klikkaan. Tulee uusi valikko/Muokkaa kuvaa. Kirjoitan otsikkotekstiksi (toinen ylhäältä) kuvan tekstin ja määrittelen kuvan koon ja painan päivitä. Kun julkaisen postini, teksti näkyy kuvassa "päällä"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No joo, en juuri sitä "kynää" ole tiennyt miten käyttää. Minä pienennän kuvat jo ennen laittamista PhotoScape ohjelmalla ja sitten olen käyttänyt niitä muita "nappuloita" siinäkuvan päällä. Pienennän lisää siitä"miinuksesta" jos siltä tuntuu.

      Poista
  3. Meillä on tänä kesänä ollut tummanpunertavia mustasilmäsusannoja. Ihan kivat nekin, mutta tykkään kyllä enemmän keltaisista, joita meillä viime vuonna oli. Jossain kasvilehdykässä näin, että niitä on vaaleanpunaisiakin! Keltaiset on kyllä kuin aurinko. Mitä koronaan tulee, niin huomaan, että se taas on enempi ajatuksissa ollut ikävänä asiana. Nythän koulutkin alkoi. Maskeja ei sentään vielä täällä määrätty käytettäväksi, mutta ihan etukäteen ajatellen tuntuu ikävältä, jos siihen tarvii vielä ruveta. Mutta aurinkoa sinun päivääsi Emilie:)

    VastaaPoista
  4. Niin susannat on kauniita, kasvatin kellertäviä itekkin.
    Pitää vaan pitää mielessä, ettei tungokseen mene. Ihmiset liikkuu jo vaikka missä ulkomailla tms. Täällä ainakin yökerhoissa, ainakin metelin perusteella mitä yöllä kuuluu ulkoa.

    VastaaPoista