perjantai 7. elokuuta 2020

Perjantain kävelyllä hellepäivänä

Taaskin huonosti "nukutun" tai  valvotun yön jälkeen aamulla läksin ensiksi kauppaan, ennenkuin tuli kuuma. Yleensä pyrin käymään kaupassa mahdollisimman aikaisin, ettei ole ruuhkaa siellä. Mulla on täällä poika kylässä, joten vähän on nyt erilaista elämä kuin yksin ollessa. Kun yöllä valvottaa (oli taaskin kuumuutta) niin sitten nukun tavallista pidempään, kuten klo 8aan asti.

Läksin sitten käymään kävelyllä, kuljin Tallipihan kauttaa, kun näin siellä heppoja.

Tallipihalla näyttäisi olevan tänä viikonloppuna tapahtumia, 8.8. la Lasten ja nuorten pihakirppis ja 9.8. sunnuntaina Nostalgiset lelumarkkinat. Ja Loppukuusta Greenrose Fire Riders in the Night... 🐎🐎Ooh. onpa jännittävää. Toivottavasti tapahtumat onnistuu, ettei taas peruta kaikkia. Tuskin  huomenna perutaan mitään.

Siellä oli niin nättiä nyt muutenkin, kukkia ja monenlaista. En käynyt sisällä nyt siellä missään.

toinen heppa läksi juuri lenkille
Toinen heppa läksi juuri lenkille

Tallipihalta pääsee hyvin Finlaysonin Palatsin puistoon, jossa olen jo huomannut jotain taidenäyttelyä olevan, niin kävin siellä nyt katsomassa myös.

Monenlaista taidetta siellä oli 😊                           Puuvillapuu 😄
Kierrätystaidetta

Näkyy kohta alkavan myös siinä lähellä olevien viiden kerrostalon purkaminen, näiden ympäristö on jo nyt aidattu valmiiksi. Eli aikamoinen työmaa siinä kohta alkaa.

Nämä on olleet jo pitkään tyhjillään ja on osassa ollut ilkivaltaakin nähtävillä.

Tämä on nyt seitsemäs päivä kirjoitella näitä löpinöitä ja nyt tuli taas liikaa kuviakin tänne. Mutta vähemmän sitten jonain toisena päivänä.  Hellettä oli tänä päivänä taas, mutta iltapäivällä tuli pilviä taivaalle.  Auringonpaisteella tässä on aivan liian kuuma asua.

Kiitokset kommenteista ja Mukavaa viikonloppua teille jotka täällä piipahdatte!




8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. :D Niin ei hyvin pitkään tarvi olla kun vaan piipahtaa :D

      Poista
  2. Harmitti, kun ei tullut Tampereen reissulla käytyä tuolla Finlaysonin puistossa kattomassa noita teoksia. Mutta kun olemme sokerista tehtyjä ja ei ollut sateenvarjoja!
    Nuo purettavat talot on minun lapsuuden kotini. Olen asunut tuossa keltaisessa, oikeanpuoleisessa ja isäni muutti äidin kuoleman jälkeen siihen seuraavaan. Iso pala monen elämän historiaa katoaa noiden purun myötä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin varmaan. Lehdestä olen lukenut purkamisesta. Minusta siinä ei ole ollut asujia enää pitkään aikaan. Liekö huonokuntoisia vai muutenkin vaan halutaan uudelleen rakentaa paikalle, hm ja kalliimpia asuntoja.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos Sesse, samoin sinne nyt jo hyvää lauantai iltaa ja sunnuntaita!

      Poista